Gezond afvallen en op gewicht blijven met deze geweldige apps

Heb jij elk dieet al gevolgd, tel je fanatiek calorieën, maar heb je je streefgewicht nooit kunnen behouden? Lees dan snel verder want hier is de ultieme lijst samengesteld met apps voor je tablet  waar je gezond mee kunt afvallen.

 

Noom Weight Loss Coach
Deze app werkt als een persoonlijke trainer en voedingsexpert die je helpt om gezondere keuzes te maken door middel van dagelijkse opgaven, een maaltijd dagboek endoor je beweging bij te houden. De app moedigt je aan, geeft voedingsadvies en helpt je om vaker te bewegen. Daarnaast heeft het een geïntegreerde stappenteller en krijg je elke dag één van de honderden wellness artikelen te lezen.

DailyBurn
Voor de beginnende afvaller is deze app ideaal. Behalve een bibliotheek met professionele wellness- en bewegingsartikelen beschikt de app ook over vele workout video’s voor beginner tot gevorderde, inclusief cardio oefeningen, yoga posities, stretchen, conditietraining en nog veel meer. De app laat tijdens je workout zien hoeveel calorieën je verbruikt en door je streefgewicht op te geven kun je je vooruitgang bijhouden.

 

Diet Point Weight Loss
Met deze app heb je keuze uit 130 verschillende diëten uit allerlei categorieën zoals voor vegetariërs, met minder koolhydraten, detox en per bloedgroep. De app maakt een boodschappenlijst voor je aan, geeft maaltijd herinneringen en beschikt over recepten en afval tips. Daarnaast kan de app je BMI (Body Mass Index) uitrekenen en je BMR (Basal Metabolic Rate) geven  zodat je weet hoeveel calorieën je in rust verbruikt.

 

Fat 2 Fit – Tools for Lifestyle Change
Wat veel mensen vergeten is dat het essentieel is om je leefwijze aan te passen als je wil afvallen. Wat je dan wel en niet moet doen, daar helpt deze app bij.  De app kan je BMI, BMR en je lichaamsvet percentage uitrekenen, maar ook vooral handig is de radio podcast die vol met afval tips zit. De ‘Fat 2 Fit Radio’ podcast geeft je dagelijks advies, informatie en recepten die speciaal gericht zijn op levensverbetering en gewichtsverlies.

 

43 Best Foods for Weight Loss
De titel van deze app zegt eigenlijk al alles : de top 43 voedingswaren die je helpen bij het afvallen. Volgens onderzoek kan het eten en drinken van bepaalde etenswaren een positief effect hebben indien je wilt afvallen. Denk aan eten waardoor je darmen beter zullen werken, je spijsvertering zal versnellen of waarmee langer een verzadigd gevoel hebt.

 

 

Health Tip of the Day
Dagelijks krijg je bij deze app een slimme tip om je dag een klein beetje gezonder te maken. Hiermee kun je geleidelijk je leefwijze verbeteren en gezonder leven. De app heeft ook alarm ingebouwd om je dagelijks op een bepaalde tijd aan te tip te herinneren en de app is ook zonder internet te gebruiken.

follow my blog with bloglovin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s