Martijns Easy Fitness

Deze blog gaat over iemand anders, maar iemand die ook fanatiek in de fitness wereld bezig is. Ik volg op Facebook heel veel soorten fitness pagina’s. Waaronder ook die van Martijn. Je kunt meedoen aan prijsvragen op zijn pagina, want soms heeft hij een win-actie.
Op een dag verscheen een logo van Martijn en hij vroeg “Wat vinden jullie van mijn ontworpen logo?” Ik heb zelf jaren lang als grafisch vormgeefster bij tijdschriften gewerkt en af en toe had ik ook de taak om logo’s te maken. Omdat het logo van Martijn er niet echt strak uitzag sprak ik hem daar op aan. Want ik vond gewoon dat het logo veel mooier kon. Zo kwamen wij in contact met elkaar en heb ik samen met hem een logo ontworpen.
Het leuke aan Martijn is dat als ik vragen heb over fitness of voeding heb, hij me altijd terug mailt met tips. Daarom leek het mij ook leuk om hem aandacht te geven in mijn blog want het is zeker leuk om zijn Facebook pagina te volgen!
martijn
Bedankt Kim voor deze positieve introductie! Ik zal mij eerst is even voorstellen. Mijn naam is Martijn Bussen en mijn grote passies zijn fitness en voeding. Sinds 2011 ben ik mij echt gaan verdiepen in de verschillende trainingsmethoden en de daarbij passende voeding.
Ik heb een  facebook  pagina opgericht om zo, in samenwerking met andere professionals, kennis hierover te delen met mensen die ook deze passies hebben. Ik hoop dat je met plezier de stukjes leest en de informatie kunt gebruiken om je eigen (fitness)doelen te behalen.Mijn achtergrond.
In augustus 2012 heb ik de bachelor bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam succesvol afgerond. Een jaar later kan ik nu ook met trots melden dat ik mijn masterbul (Human Movement Sciences: Sport, Exercise and Health) succesvol binnen heb gesleept. Momenteel volg ik de opleiding tot sportvoedingsadviseur aan de LOI.
Omdat ik het leuk vind om mensen professioneel te helpen heb ik van mijn passie ook mijn werk gemaakt, ik ben namelijk werkzaam als fitnessinstructeur / personal trainer. Tevens ben ik een gediplomeerd EHBO’er omdat jouw veiligheid voorop hoort te staan.Mijn doel.
Hieronder zijn twee foto’s te zien van hoe ik begon en van hoe ik er nu voor sta. Ik zit nu een stuk lekkerder in mijn vel! Als het mij lukt, moet het jou ook zeker lukken! Ik ben hier om jou een steuntje in de rug te geven en op weg te helpen naar het lichaam waar jij je lekker in voelt!
Wees dus niet bang om eens een vraag te stellen via de ‘Berichten’ button op mijn  facebook  pagina!

Met sportieve groet, Martijn Bussen

Martijn kun je ook volgen op instagram
Vergeet ook niet te kijken op Martijn’s youtube kanaal

progress

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s