Cell-Tech van Muscletech

Ik schreef al dat ik het in mijn blog graag wil hebben over de dingen die mij interesseren en waar ik mezelf graag in verdiep. Daar maakt ‘sport’ ook een onderdeel van uit. Ik heb in mijn leven altijd al aan sport gedaan (Judo, Turnen, Atletiek, Paardrijen, Jazz Ballet, Aerobics, Tennis). Mijn ouders hebben mij daar van kleins af aan in gestimuleerd. Eigenlijk kan ik het mij niet indenken om een leven zonder sport te hebben. De sporten die ik nu beoefen zijn: Bodypump, Fitness, Gritt, Xco en Aerobics.

Sinds ruim een jaar ben ik ook sportvoedingssupplementen gaan gebruiken naast het trainen. Ik merkte namelijk dat ik hoe lang ik ook trainde, ik nooit het resultaat zag wat ik wilde. Natuurlijk ben ik mij ervan bewust dat supplementen hulpmiddelen zijn en geen wondermiddelen. Een goede combinatie van training, voeding en rust blijven de belangrijkste factoren om resultaten te behalen. Toch kan een supplement net dat steuntje in de rug geven die ik nodig heb.

Na het sporten gebruik ik een post workout. Natuurlijk is het niet noodzakelijk om een postworkout te nemen als je je voeding al helemaal op orde hebt. Het is een fabeltje dat het belangrijkste moment om te eten voor spieropbouw direct na de training is. Toch wilde ik dit post workout supplement is gaan proberen om zelf het effect van het supplement te kunnen bepalen. Ik gebruik cell-tech van Muscle Tech. Ik ben geen bodybuilderster dus de kreten die op de verpakking staan zijn niet echt op mij van toepassing ( i wish). Want ik geef gewoon eerlijk toe, ik wil heel graag meer spieren. Ik beoefen verschillende sporten, niet alleen kracht training, maar ook cardio en tijdens bodypump train ik ook heel veel op uithoudingsvermogen. Toch is het voor mij ook gemakkelijk en handig om supplementen te nemen om zo voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen voor spieropbouw.
SPORTBEAUTY

Dit zijn een paar kreten wat het product beloofd:

Snellere spiergroei – 1,6kg extra spiermassa in 7 dagen is geen uitzondering!

Nou wees niet bang, wij vrouwen bouwen niet zo veel spier op als mannen, dus wij hebben een langere weg te gaan willen wij dat bereiken. Toch ik neem dit product omdat ik meer spieren wil.

-1,6kg spieren in 7 dagen! -10 gram Creatine per dosering (2 scoops) -HPLC-gecertificeerde Creatine en Creatine HCL -2000mg Taurine per dosering -2000mg BCAA per dosering -Vergroot snel je spiermassa -Vergroot je spierkracht -Enorme spieromvang -Postworkout Creatine

Zoals je leest beloofd het enorm veel. Wat voor mij interessant is dat er ook ingrediënten inzitten die mij helpen voor een sneller spierherstel, dat zijn de producten zoals : Leucine, BCAA’s, Creatine. Ik merk wel dat ik veel beter herstel en heb ook veel minder spierpijn.

Mijn ervaring was dat ik geen gewicht aankwam. Ik merkte wel dat ik meer spierdefinitie kreeg nadat ik het product begon te gebruiken, dus ik moet zeggen, ik vind dit een heel fijn product. De smaak is erg zoet, maar als je er beetje meer water bij doet zal het ook minder zoet worden. Ik had de smaak fruit-punch, maar hoe langer ik het gebruikte hoe meer ik er aan ging wennen. De pot is op! En ik ga nu een andere post workout product proberen. Cell-tech is wel een product dat ik nog eens zou kopen omdat ik er fijne ervaring mee heb.

Follow my blog with Bloglovin

2 thoughts on “Cell-Tech van Muscletech

  1. Pingback: Wat ik eet in een week | Sport, Beauty en Lifestyle Blog

  2. Pingback: NO-SyntheSize van VPX Sports | Sport, Beauty en Lifestyle Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s