Anabolic Halo van Muscletech

df715d_5c5abb4dca9006c285fc4dd442690b28

 

Zoals ik eerder vertelde ben ik sinds ruim een jaar bezig met sportvoedingssupplementen te gebruiken naast het trainen. Vorige keer testte ik Cell-tech van Muscletech, waar ik zeer tevreden over was. Maar ik ben altijd benieuwd naar andere producten. Dus nu test ik Anabolic Halo voor jullie. Ik moet eerlijk toegeven dat ik de naam van dit product gelijk stoer vond! Ik moest het gewoon proberen! Nu ben ik alweer bezig aan mijn 2e pot Anabolic Halo wat ook van het merk Muscletech is.

Hieronder lees je wat het product beloofd:

Anabolic Halo Performance Series is een krachtige all-in-one spieropbouwende shake voor na de training! All-In-One Lean Muscle Shake: 1. Vervangt je eiwitshake, 40 gram eiwit! 2. Vervangt je herstel shake 3. Bevat 5 gram creatine 4. Volledige electrolyten aanvulling 5. Bevat alle aminozuren 6. Volle dosis Glutamine 7. Herstelt spierglycogeen 8. Volle dosis BCAA’s

ALL-IN-ONE spiermassa SHAKE

Nieuwe en verbeterde ANABOLIC HALO is een krachtige alles-in-een formule ontwikkeld om eenmaal per dag te worden ingenomen om spiergroei, kracht en herstel te bevorderen tijdens de training. De nieuwe en verbeterde formule is ontwikkeld om de verwarring van al die producten op te. Nou nu ik dat zo las, dacht ik wauw wat een super product!!

1.Vervangt Protein shake beschikt over een 40-gram multi-fase-eiwit, dat uw behoefte aan andere eiwit poeder supplementen vervangt. Eiwit bijdraagt aan de groei en het onderhoud van spieren.

2.Post-training shake elimineert de noodzaak om een aparte post-workout poeder nemen zoals het is onze eerste en enige alles-in-een formule om taart kersen concentraat bevatten.

3.Vervangt creatinedrank bevat 5 g creatine, die bij dagelijks geconsumeerd is aangetoond in onderzoek om de groei van spiermassa en kracht ondersteunen. ANABOLIC HALO ® bevat creatine om fysieke prestaties te verhogen tijdens de korte termijn, high-intensity, herhaalde oefening wedstrijden.

4.Vervangt elektrolyten drank formule, levert elektrolyten zoals magnesium. Er is geen noodzaak om een extra elektrolyt drank kopen. 5.Vervangt aminozuur drank Naast de belangrijkste ingrediënten, ANABOLE HALO levert meer dan 1 g BCAA’s, en biedt ook een 1-gram portie L-alanine. De formule levert ook een 2-gram portie taurine.

6.vervangt Glutamine shake levert 650mg van geavanceerde glutamine te helpen na een periode van intensieve training.

7.vervangt Koolhydraten drank Geformuleerd met glucose polymeren, ANABOLE HALO verwijdert de noodzaak om een aparte koolhydraten energiedrank verbruiken.

 

Laat ik beginnen met de smaak, ik heb chocola en ik vind het lekker! Ik schreef al bij Cell-Tech dat ik het erg zoet vond maar dit is gewoon prima voor mij! het drink echt lekker weg! Wat ik doe is zodra ik klaar ben met trainen, ik loop naar mijn kluisje, pak mijn shake beker en vul het met water zodat ik het gelijk op kan drinken. Het heeft geen klonten, geen residu, en zeer weinig schuimvorming. Wat ik fijn vind aan dit product is dat het 7 ingrediënten bevat zodat je niet naast deze shake nog eens andere potten moet kopen, want op zich is Anabole Halo niet heel goedkoop, maar als je ernaast ook creatine, BCCA’S en Glutamine moet kopen, ben je in verhouding natuurlijk meer kwijt. Wat ik ook fijn vind aan dit product is, dat het herstel en massa geeft en dat dat in een post-workout drankje zit. Het is heel moeilijk aan te tonen of ik resultaat zie, ik merk alleen dat ik minder snel spierpijn heb en dat ik sneller herstel. Wat mij ook aansprak aan deze post-workout is dat het eiwitten bevatten, want de meeste Post-workouts hebben dat niet. Eiwitten zijn immers de bouwstenen van je spieren, je haar, je nagels enzovoorts. Eiwit helpt je voor behoud van spiermassa en het laten groeien van spiercellen. Ik ben erg te spreken over dit product, ik zal na deze pot wel weer wat anders proberen. Persoonlijk vind ik deze shake vergeleken met Cell-tech lekkerder en het voelt al meer als een compleet product.
(zwart/wit foto is geschoten door : bob van der Wolk www.synthas.nl

df715d_065c1f7cffda2206624c7d7a7dd33373

 

3 thoughts on “Anabolic Halo van Muscletech

  1. Pingback: Wat ik eet in een week | Sport, Beauty en Lifestyle Blog

  2. Hoi Kim! Ik gebruik(te) deze shake ook. Kreeg alleen meer haargroei. Had jij hier ook last van? Als ik verder google staat er op sommoge sites ‘alleen voor mannen’ (niet op de site waar ik hem heb besteld)

    Mvg

    • Ik heb even op de pot gekeken, want ik heb toen het in de aanbieding was gelijk 3 potten gekocht. Maar er zit echt geen een bestanddeel is dat op je hormonen inspeelt. Ook al zou je het met de naam Anabolic Halo dat denken. Ik heb geen extra haargroei. Is er misschien een andere supplement dat je gebruikt dat dat zou kunnen verergeren?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s