Whey Hydrolisaat ISO-100 van Dymatize

Mijn favoriete Eiwit van Dymatize

Als er 1 eiwitproduct is die ik steeds weer koop dan is het Whey Hydrolisaat ISO van Dymatize. Het is in verhouding met andere eiwitten wel een duurdere eiwit, daarom koop deze maar af en toe. Maar dit is voor mij wel de eiwit die ik het meest gekocht heb. Het is ook de allereerste eiwit die ik ooit kocht toen ik mij meer met fitness bezig ging houden. Ik zag al direct resultaat van de combinatie sporten en eiwitten tot je nemen, daarvoor heb ik mij er nooit in verdiept en interesseerde het mij toen blijkbaar niet. Ik neem dit eiwit standaard als ik opsta en vlak voordat ik ga sporten. De smaak Vanille en Banaan heb ik gehad en zijn echt heerlijk! Sommige eiwitten kunnen echt te zoet zijn, maar deze vind ik perfect! Ik hoef niet met grof geweld te schudden, want je hebt totaal geen last van klontjes.

eiwitten
Dit is wat ze zeggen over Whey Hydrolisaat ISO-100 – Dymatize:
ISO-100, de ultieme Whey Proteine Isolate zonder vetten en lactose. Niet minder dan 5 kwaliteitsproeven heeft ISO-100 ondergaan en nog niet eerder is op de markt een gelijkwaardig product verschenen als de ISO-100 van Dymatize Nutrition. ISO-100, heeft deze naam gekregen omdat het 100% Whey Eiwit Isolaat is.

De Whey Eiwit Isolaat in ISO-100 is verwerkt naar de hoogste graad van perfectie, 100% ultra gefilterd en bereid op een lage temperatuur om ervoor te zorgen dat de proteïne niet denatureert en op zijn allerhoogst mogelijke waarde van biologische beschikbaarheid blijft tevens is de ISO-100 ‘instantized” wat wil zeggen dat alle ingrediënten gelijkmatig over dit product zijn. We weten dat een maximum eiwit inname van essentieel belang is voor herstel van de spieren en onderhoud van een positieve stikstofbalans, welke gedurende de periodes van training onevenwichtig is.

Er is geen beter eiwit product dan ISO-100, na inname zullen uw spieren zeker zijn van een maximale opname van eiwitten. Nu de feiten; elke serving bevat maar liefst 24 gram eiwit, 1 gram koolhydraten en 0 gram vetten. Met een serving size van 28 gram bestaat de ISO-100 dus maar liefst uit 86% eiwitten. De formule in de ISO-100 kan en wordt door geen enkel ander product geëvenaard wat de ISO-100 uniek maakt. Wanneer u gebruikt maakt van een ”low carb diet” is de ISO-100 de ideale partner hierin. ISO-100 is door de ultra zuiverheid zeer goed mengbaar en smaakt bovendien heerlijk.Dymatize

Wat is gehydroliseerd isolaat eiwit?
De Iso-100 is zeker een goed eiwitproduct. Een gehydroliseerd isolaat eiwit. Doordat dit een Whey product is wordt het automatisch als sneller opgenomen worden dan bijvoorbeeld vleeseiwitten. Doordat Whey een hoge biologische waarde heeft, past dit goed bij het lichaamseigen eiwit en wordt daardoor snel en goed opgenomen.

Bij een hydrolisaat product wordt de whey dusdanig bewerkt, waardoor dit product razend snel opgenomen wordt door het lichaam. Hydrolisaat is de snelst opneembare vorm van Whey Proteine. Het is daarom ideaal voor bij het opstaan en rondom de training. Je voorziet jouw lichaam en spieren direct en snel van bouwstenen.

Whey Hydrolisaat is een eiwit dat door enzymen is omgezet naar di- en tripeptiden. Oftewel: voor verteerd. Hierdoor hoeft jouw lichaam bijna geen inspanningen meer te leveren om de eiwitten te verteren. De belangrijke spieropbouwende stoffen banen zich al enkele seconden na inname direct een weg naar jouw spieren. Zo pak je echt alle spiergroei die voor het oprapen ligt. Whey Hydrolisaat is daarom erg populair bij sporters die in hoog tempo indrukwekkende spiermassa willen opbouwen – en daarbij geen millimetertje willen mislopen. Naast de snelle opname van peptiden in het lichaam, is een ander groot voordeel het uitblijven van spijsverteringsproblemen. Er hoeft immers nauwelijks nog iets verteerd te worden. De superieure werking van hydrolisaat wordt wetenschappelijk dik onderstreept. Vele studies tonen aan dat di- en tripeptiden (kleine ketens van 2 of 3 aminozuren) sneller en vollediger in het lichaam worden opgenomen dan welk ander eiwit dan ook. Waarom? Het lichaam kan alleen maar die kleine ketens direct opnemen. Langere ketens van eiwitten moeten namelijk eerst omgezet worden naar kleinere ketens. Doordat dit proces erg lang kan duren, blijft het overschot aan niet-verteerde eiwitten geheel onbenut. Zonder dat je het weet worden je kostbare eiwitshakes dus maar deels echt door je lichaam gebruikt. Alleen met hydrolisaat heb je gegarandeerd de hoogste opname van eiwitten.

6 thoughts on “Whey Hydrolisaat ISO-100 van Dymatize

  1. Pingback: Whey Hydrolisaat ISO-100 van Dymatize | Sport, Beauty en Lifestyle Blog

    • Hoi curt,
      Ja dat kan geen kwaad, Je moet shakes niet als een vervangen zien maar als aanvulling. Om af te vallen gaat het erom dat je lager in calorieën gaat zitten en meer verbrand. Als je sport kan ik je zeker een shake naast je ontbijt aanraden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s