Sunset Look

Vandaag wil een vrolijke look met jullie delen! Ik noem deze look Sunrise omdat dat mijn inspiratie de kleuren van de zonsondergang zijn. De zomer begint eraan te komen,dus is het niet alleen leuk om je zomers te kleden. Maar laat het ook terug komen in je make-up!. Dit is een perfecte look voor een strandfeest of festival. Ik zal jullie stap voor stap uitleggen hoe ik deze look maak, en welke producten ik hier voor gebruik.

Shelly met de oogmake-up dat geïnspireerd is op zonsondergang

Shelly met de oogmake-up dat geïnspireerd is op zonsondergang

Ik begin met mijn gezicht in te smeren met een primer (Make Up For Ever HD High Definition Primer), zodat mijn foundation de hele dag perfect blijft zitten. Om mijn wallen een beetje te camoufleren gebruik ik onder mijn ogen een beetje camouflage. (Catrice 030 Rosy Beige Camouflage Cream). Vervolgens breng ik mijn foundation aan. Ik gebruik MAC (Studio Fix Fluid NW20) , en zet mijn foundation vast met FIT ME van Maybelline (nummer 120).
De basis zit erop en nu begin ik aan mijn oog make-up. Op mijn oogleden gebruik ik een primer speciaal om je oog make-up vast te zetten, zodat het niet in je huidplooien gaat zitten aan het einde van de dag. Ik gebruik daarvoor Laura Mercier (Eye Basics Wheat). Hierna breng ik de oogschaduw aan. Ik ga van donker naar licht en de eerste kleur die ik op mijn ooglid breng is een donkerbruine kleur van de Body Shop (Eye Colour Matte 10). Daarboven breng ik Orange aan, van MAC.

sunset look

sunset look

Ik zorg ervoor dat als ik mijn ogen open doe, dat je de oranje oogschaduw boven je ogen uit ziet uitkomen. Ik zorg er ook voor dat de twee kleuren mooi in elkaar blenden. Vervolgens gebruik ik een felle kleur geel van MAC (Goldenrod). Deze plaats ik boven de oranje oogschaduw, een stukje over Orange, zodat de kleur oranje mooi overloopt in het geel. Daarna pak ik een lichte kleur geel van MAC (Sunny Spot) en werk helemaal tot mijn wenkbrauw. Ook de donkere geel blend ik met de lichte geel zodat je een mooi verloop krijgt.

Om de look extra vrolijk te maken gebruik ik onder mijn ogen een groene tint: Lime van MAC. Ik heb de kleur groen gepakt, maar je kan voor deze look natuurlijk ook heel makkelijk een andere kleur gebruiken.
Mijn wenkbrauwen tekenen ik bij met het wenkbrauwpotlood van Ben Nye (Taupe).
Op mijn ooglid breng ik een eyeliner aan van Rimmel (Exaggerate 100% Black).  Dan maak ik mijn ogen af met mascara van Chanel (Inimitable Black).

Als blush gebruik ik Peaches van MAC en mijn lippen hou ik rustig omdat de ooglook al vrij heftig is. Ik gebruik lipstick van MAC in de kleur Brave.

Natuurlijk hoef je niet exact dezelfde producten te gebruiken. Ik zou deze look ook met mijn 88 Color Eye Shadow Palette kunnen maken. Er zijn genoeg andere make-up producten die in de buurt komen en waar je ook zo’n look mee kan creëren.links: selfie recht:de producten die ik gebruikt heb

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s