NO-SyntheSize van VPX Sports

Post Workout

Ik heb weer een post workout getest. De reden dat ik post workouts neem is omdat kort na de training je lichaam in staat is om in verhouding veel meer voedingstoffen op te nemen in de spieren als normaal. Het wordt ook wel de ‘Anabolic Window’ genoemd. De meeste post-workouts bevatten altijd een combinatie van koolhydraten en aminozuren en eiwitten.

Foto gemaakt door: Bob van der Wolk

Foto gemaakt door: Bob van der Wolk

De koolhydraten zijn snel opneembaar. Direct na de training zijn de spiercellen gevoelig voor insuline. Alle voedingstoffen zullen direct in de spiercellen worden opgenomen. Vergeet niet dat de insulinepiek onderdeel is van de verhoogde doorbloedingen van de spieren. Zodat opgebouwde afvalstoffen tijdens de training sneller kunnen worden afgevoerd. Er zitten in de post workout ook veel aminozuren waardoor je na je zware workout beter zult herstellen en het zorgt voor spieropbouw.

Zo ziet NO-SyntheSize eruit gemengd met water

Zo ziet NO-SyntheSize eruit gemengd met water

Ik heb ondertussen al heel wat post workouts getest. Over sommige was ik zeer positief en over sommige ook weer wat minder. Deze keer heb ik NO-SyntheSize getest. Ik kocht hem in de aanbieding. Maar ik zag op internet dat het product overal wel goedkoop te halen is. Ik heb de smaak exotic fruit flavor. Ik kan er geen fruit smaak uit halen. Misschien een zure Granny Smith appel komt het meest dicht bij. Ik moet wel zeggen de post workout van RE-CON van Muscletech erger was. Toch zit deze smaak er dicht tegen aan. Gelukkig was deze niet zo’n grote straf om te drinken als RE-CON. Deze pot zat goed gevuld en ik deed er echt lang mee. Hoe vaak krijg je niet een grote pot van een product en zit hij maar tot de helft gevuld? Nou bij NO-SyntheSize kreeg ik een goed gevulde pot. De kleur van het product was ook alles behalve exotic. De kleur was gewoon spierwit. Op zich maakt de kleur mij niet uit zolang de smaak maar prima is. Als je met je neus in de pot ging rook het wel erg chemisch en niet fruitachtig. Het product loste niet heel erg goed op met water. Als ik hard schudde ging het erg schuimen en je bleef de witte korrels zien die soms ook tegen je beker aan plakte. Gelukkig proefde je de korrels niet als je aan het drinken was. Ondanks dat ze zeggen dat er geen suiker in zit, lijkt het wel of je suiker kristallen in het product ziet zitten. Wat het dan wel is? geen idee.

Wat ik goedkoop vind aan de pot is het uiterlijk van de verpakking. Als je het open maakt dan komt heel de vel plastics eraf die om de pot heen zit gewikkeld. Ik vind het fijn als ik op de pot kan lezen wat ik gekocht heb. Maar bij deze pot moet je dat gelijk doen.

Jammer dat de verpakking eraf komt als je de pot open maakt.

Jammer dat de verpakking eraf komt als je de pot open maakt.

Zou ik dit product nog een keer kopen? Twijfelgeval, want het bevat verschillende creatines wat ik wel interessant vind. De prijs was ook relaxt omdat ik het in een sale had gekocht. Wat ik ook wel fijn vind is dat het dus geen suiker bevat, maar zoals hun zeggen unieke aminozuren en popto-pro eiwitten.Ik vind het moeilijk om te zeggen of ik resultaat zie omdat ik het idee heb dat ik de laatste tijd niet veel verschil zie met mijn lijf. Ik weet ook dat het aan mijn training ligt die ik nu wel aan het veranderen ben, maar het is nu te vroeg om te zeggen of ik daar verschil van zie want de pot NO-SyntheSize heb ik nog maar net opgemaakt. Ik heb post-workouts gehad die beter smaakte en qua ingrediënten bevat het eigenlijk wat veel post workouts bevat. ik heb ondertussen zoveel post workouts geproefd , deze is qua smaak niet de lekkerste, maar ik vind de ingrediënten in deze pot wel interessant. Als deze beter had gesmaakt dan was deze wel in mijn top 3 gekomen.

Mijn favoriete top 3 post workouts zijn :

Anabolic Halo van Muscle tech 

Cell-tech van Muscle tech

– Mega grow van XXL nutrition

Op zich hoef je geen post workout te nemen. Je kan dat ook prima met de juiste voeding oplossen. Dat is ook wat ik ga doen de komende tijd. Ik heb nog een pot Anabolic Halo in mijn kast staan.  Die zal ongetwijfeld nog op gaan. Maar ik ben van plan om mijn post workout uit mijn voeding halen.

De beste supplementen voor duursporters

Dit is wat NO-Synthesize zelf zegt:

Eindig je training met spiergroei!

Wat je met No-Shotgun stimuleert, maak je af met No-Synthesize. Samen zijn ze de Ultimate Musclebuilding Stack. No-Synthesize is een zeer innovatief post-workout (na de training) supplement zonder dik makende koolhydraten.

No-Synthesize heeft geen suikers nodig om toch maximale resultaten te geven. Dit maakt No-Synthesize perfect om ook tijdens een dieet te nemen. No-Synthesize bevat niet de energie gevende ingrediënten die No-Shotgun wel heeft. Daarnaast bevat No-Synthesize meer aminozuren en eiwitten dan No-Shotgun voor een sneller en completer herstel. Een snel en optimaal herstel is absoluut noodzakelijk voor iedereen die maximaal wil presteren en spiermassa op wil bouwen.

Voordelen No-Synthesize
-Stimuleer spiergroei na de training
-Meer Spiermassa & Kracht
-1 maatschep is voldoende
-8 verschillende Creatine’s
-Suiker & koolhydraat vrij
-Zeer complete formule
-Unieke ingrediënten
-Geweldige pomp
-Direct resultaat

Ingredienten;

Gehydroliseerd Caseïne Eiwit (Pepto Pro™) – Een unieke uitvinding van het Nederlandse DSM concern. Pepto Pro is een unieke eiwit variant die niet of nauwelijks verteerd hoeft te worden. De opname in de spiercel is vrijwel meteen. Pepto Pro is momenteel het sterkste en meest exclusieve eiwit dat er wereldwijd te koop is. Juist door deze unieke eiwitten te gebruiken voor de training wordt spiergroei op een zeer snelle en effectieve manier gestimuleerd; zonder koolhydraten! De spiergroei zal dus al tijdens de training plaats vinden en niet erna zoals dat gebruikelijk is!

Branched Chain Amino Acid Ethyl Ester Matrix – Dit zijn de ester versies van de welbekende drie aminozuren die zo’n sterke invloed kunnen hebben op de spieropbouw. BCAA’s kunnen de spiermassa vergroten door een verhoogde eiwitsynthese en ze kunnen leiden tot vetverlies (vooral rondom de taille). No-Shotgun bevat zeer unieke versies van deze prestatie verhogende aminozuren.

L-Nor Valine – deze stof verhoogt het half-leven van Arginine Ethyl Ester door te voorkomen dat het lichaam Arginine afbreekt. Hierdoor kan de afgifte van GH en NO langer gestimuleerd worden. Een ander ingrediënt dat NO-Shotgun zo effectief maakt in vergelijking met de concurrentie.

Arginine Ethyl Ester – verhoogt stikstof (NO) en versterkt het effect van alle andere spieropbouwende stoffen door al deze stoffen naar de spiercellen te pompen. Het verhogen van stikstof in de spiercel kan verschillende anabolische processen te weeg brengen door een verhoogde toevoer van voedingsstoffen en bloed. Verder kan Arginine de groeihormoonafgifte en IGF-1 beduidend verhogen

Creatine Ethyl Ester (CEE) – Creatine ester kan de celmembranen zonder problemen passeren (de meeste andere Creatine’s niet!), waardoor er veel meer kan worden opgenomen in de spiercel. Om duidelijker te zijn; normale creatine wordt voor ongeveer 4% opgenomen, CEE voor bijna 98%. Omdat er zoveel meer van wordt opgenomen, blijft er ook geen creatine achter op plaatsen waar het bijwerkingen kan geven. Met CEE dus vollere spieren, grotere spieren, meer kracht en meer directe energie!

Creatinol-O-Fosfaat – Een compleet nieuwe Creatine variant. COF wordt snel en compleet door de spieren opgenomen. Daarnaast geeft COF meer energie om set na set te kunnen blijven knallen.

Creatine Mix – Naast de bovenstaande unieke Creatine soorten bevat No-Synthesize maar liefst nog 4 verschillende Creatine soorten; Creatine Monohydraat, Magnesium Creatine Chelaat, Creatine Gluconaat, Creatine Taurinaat, Di Sodium Creatine PhosphateTetrahydrate. Iedere Creatine soort wordt net iets anders opgenomen en gebruikt door het lichaam. No-Shotgun heeft maar liefst 8 verschillende Creatine’s; een absoluut record!

L-Glutamine Ethyl Ester – Dit is het aminozuur die het meest voorkomt in de spieren. Ook hier zorgt de speciale ester koppeling dat er veel meer glutamine kan worden opgenomen dan normaal met als resultaat: vollere spieren, minder spierafbraak, verhoogde opbouw van spierweefsel, sterker immuunsysteem en een verhoogde GH afgifte. Recent Zweeds onderzoek heeft aangetoond dat een training glutamine reserves met 45% laten dalen. Omdat glutamine binnen de spiercel zo belangrijke functies heeft, is het belangrijk dat deze aangevuld blijven.

Di-Arginine Malate – Een combinatie van Malaatzuur en Arginine. Deze vorm van Arginine wordt beter door het lichaam opgenomen en gebruikt. Naast dat Di-Arginine Malate en geweldige pomp geeft, verhoogd het ook nog eens het uithoudingsvermogen.

Citrulline-Malate – Een combinatie van Malaatzuur en het aminozuur Citrulline. Deze vorm van Citrulline wordt beter door het lichaam opgenomen en gebruikt. Citrulline Malate is vooral bekend vanwege het Melkzuur remmend effect. Door de opbouw van melkzuur te beperken worden spieren minder snel moe en kan langer en harder getraind worden.

L-Histidine – verhoogt effectief de hoeveelheid carnosine in het lichaam. Deze stof heeft behalve sterke anti-oxidante en anti-verouderingseigenschappen, ook een spieropbouw bevorderende werking. Carnosine zorgt ervoor dat het bekende brandende gevoel tijdens trainingen uitblijft tot je de laatst mogelijke herhaling gemaakt hebt. Dus meer herhalingen en meer spiergroei!

MTB Pump (Magnesium Tashinoate) – Dit zeer unieke kruid vergroot en verlengt de werking en dus de pomp van de andere ingrediënten

Beta-Alanine Ethyl Ester – Een andere stof die je ook alleen in NO Shotgun vindt. Dit aminozuur ondersteunt het spierweefsel en de opbouw van spiervezels. Het helpt carnosine in de spiercel te verhogen en zo verzuring tegen te gaan waardoor we harder kunnen trainen. Een recente studie liet zien dat Beta Alanine binnen 4 weken beduidend de spiermassa kon verhogen. Ook hier de zeer krachtige ester vorm.

Guanidino propionic acid – deze op creatine lijkende stof verbetert de insuline werking, verhoogt de creatine opname en het vergroot de vasculariteit.

Je ziet dat veel ingrediënten de Ethyl Ester Technologie bevatten en voor een goede reden. Het verhoogt de opneembaarheid van de stoffen gigantisch. De 13 tot 38% opneembaarheid en een 4% die het uiteindelijk naar de spiercel redden, wordt opeens bijna 100%. En dat betekent een ongekende krachtige werking van ingrediënten die inmiddels misschien zelfs al wel als zwak waren beschouwd.

 

2 thoughts on “NO-SyntheSize van VPX Sports

  1. Zag deze ook al in de uitverkoop staan bij een fitness webwinkel. Vond deze wel interessant vanwege zijn ingrediënten als Gehydroliseerd Caseïne Eiwit. Nu ik jou review lees ben ik blij dat ik hem toch niet aangeschaft heb, heb het niet zo op chemische smaakjes, ik heb dan niet het gevoel dat ik ‘gezond’ bezig ben.

  2. Geweldige recensie, Kim! Ik ben een grote fan van post-workout nu. Ik gebruik wei product ik krijg bij The Vitamin Shoppe winkel. Het smaakt heerlijk en lijkt goed te werken. Eigenlijk las ik op de biochemie van CrossFit training en leerde om, deze training hebben grote voordelen op zich geweest. Weet je CrossFit?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s