Whey Isolaat Crispy

BODYENFIT

Waar een doos is, is een kat ūüėČ

Via de site hettestpanel ben ik gevraagd of ik de Whey Isolaat Crispy wilde uitproberen. Ik sta al ruim een jaar daar ingeschreven. Ik meld mij vaak aan om dingen uit te testen, maar nooit had ik het geluk om te mogen testen. Tot 3 weken geleden. Ik heb daar een profiel aan moeten maken en daarbij kan het testpannel opmaken dat ik zeer sportief ben. Ik denk ook dat ik daarom uitgekozen ben om dit product te testen. Ik ben er hartstikke blij ermee, want dit was ook echt iets wat ik wilde uitproberen. Er doen natuurlijk zoveel mensen mee met het testpanel. Soms dacht ik ook waarom schrijf ik mij nog in? Blijkbaar moet je gewoon geduld hebben. Mocht je ook intresse hebben om je daar in te schrijven, dat kan via deze website.

Toen  de deurbel ging en ik de doos van body & fit in ontvangst mocht nemen. Zag ik dat ik niet alleen Whey Isolaat Crispy had gekregen. Er zat ook een plastic pot in met superfoods & gemengde noten. Ik koop nooit superfoods dus ook dit was een leuke manier om te testen of ik die superfoods wel lekker zou vinden. Want als ik superfoods zie liggen in de winkel heb ik nog niet de verleiding gehad om ze te kopen. Ook zat er een zakje whey bij met de smaak cookie & cream. Over whey heb ik eerder een blog geschreven. Die kun je nog steeds hier vinden.

Dit is wat Body&fit zeg over hun eigen product Whey Isolaat crispy:

Heerlijke Whey Isolaat crispies voor door de yoghurt, kwark, smoothie, muesli, shake of om zo op te eten!

Whey Isolaat Crispy is een excellente bron van ’s werelds meest zuivere Whey Proteine. Elke verpakking van 150 gram (5 porties) verschaft je maar liefst 78 gram van deze pure Whey Isolaat eiwitten. Whey Isolaat Crispy bolletjes zijn heerlijk om te mengen door yoghurt, muesli, kwark, shake, smoothie of om zo te eten. Met Whey Isolaat Crispy kun je genieten van de meest hoogwaardige Whey Isolaat eiwitten op elk moment!

Kenmerken Whey Isolaat Crispy:
– Heerlijk door yoghurt, kwark, muesli of om zo te eten
– Bevat 78 gram puur Whey Isolaat
– 5 porties Whey Isolaat van 15,6 gram!
– 0 gram suiker en 0 gram vet per serving
– Kleine Whey Isolaat bolletjes met een heerlijke textuur en crunch!
– Voordelig in gebruik

De eerste keer dat ik de crispy bolletjes ging proeven heb ik dit gedaan zonder andere producten toe tevoegen, dus gewoon zo droog uit de pot.  Dat is geen aanrader. Ze zijn erg droog en het blijft gelijk aan je tanden plakken. Je hebt gelijk de neiging om wat te drinken om het weg te spoelen. Dus deze bolletjes zijn duidelijk niet gemaakt om uit de hand te eten, al zegt Body & Fit dat wel.

Ik heb ze in mijn warme havermout geprobeerd. De smaak van mijn havermout werd niet aangetast. Ik vond het ook niet zo heel lekker ondanks dat de bolletjes neutraal van smaak zijn.  Ik raad het daarom dan ook niet aan om Whey Isolaat Crispy te combineren met warme havermout, maar dat is persoonlijke smaak.

De dag hierna heb ik whey Isolaat crispy in mijn kwark gedaan. Bingo! Dat is lekker. Het vloeibare en dan de crispy bite van de bolletjes zijn lekker. je kwark lijkt nu net een toetje. Het enige dat ik niet echt begrijp is dat kwark al vol eiwitten zit, dus eigenlijk lijkt mij deze toevoeging een beetje dubbel op.

Maar ik  ben ook gek op yoghurt en daar zit minder eiwitten in. Dus dan vind ik die whey isolaat crispy wel een goede aanvulling op je yogurt. Dit product vind ik daarvoor ideaal! Alleen maar kwark eten vind ik saai ondanks dat ik mijn kwark vaak meng met vruchten of vruchten yoghurt. Nu koop ik dus vaker verschillende yogurts zoals Roeryogurt of Bulgaarse yoghurt en vul ze met whey isolaat crispy de eiwitten bij. Ik vind de afwisseling erg lekker zo! Vroeger at ik altijd yoghurt met beschuit, daar doet deze combinatie mij erg aan denken. Als je iets te lang wacht dan is het crispy effect weg en dat was bij de combinatie yogurt/beschuit ook zo.

Ik denk dat het ook een leuk idee is voor body&fit als die crispy bolletjes ook in verschillende smaken te krijgen zullen zijn. Nu is het een neutrale smaak en be√Įnvloed het niet echt de smaak van je yoghurt. Ik kan mij voorstellen dat als de bolletjes een crispy en lekker fruitsmaak hebben, dat het je yoghurt nog lekkerder maakt! Ik heb ondertussen al een nieuwe pot besteld. Ik vind mijn yoghurt erg lekker met die crunchy bite die het nu krijgt! ik ben in ieder geval enthousiast over dit product. je moet alleen voor jezelf uitvogelen waar jij de bolletjes het lekkerst bij vind.

links: whey crispy met yogurt  rechts: whey crispy met havermout

links: whey crispy met yogurt
rechts: whey crispy met havermout

Omdat ook de notenmix met superfood in het test pakket zat, leek het mij toch leuk om daar ook iets over te zeggen. Wellicht zijn er toch meer mensen zoals ik, die nooit superfoods kopen en toch benieuwd zijn naar de smaak. (ik vermoed wel dat ik een van de weinige ben die er nog steeds niet aan begonnen is)
Er zat in de notenmix moerbijen en goji bessen. Ik was verbaasd, ze waren lekker. Om nou te zeggen dat ik naar de winkel ren om dit direct te kopen…..nee! Ze smaken zoals rozijnen. Alleen Rozijnen zijn net iets lekkerder. Mijn ouders kochten vroeger altijd studentenhaver en ik viste altijd de noten eruit omdat ik persoonlijk de combinatie van rozijnen en noten niet lekker vind. Dat had ik nu ook. Als je gek op studenthaver bent, dan is deze notenmix ideaal voor je!

Ik heb eerst de moerbeien en goji bessen opgegeten en daarna pas de noten. voor mij is het goed om te weten dat¬†moerbijen en goji bessen iets¬†minder lekker zijn dan rozijnen. Dat is natuurlijk mijn persoonlijke mening, wellicht vinden andere mensen juist dit lekkerder dan rozijnen. Ik zal ze zelf niet gaan aanschaffen om in mijn yoghurt of salade te gooien en daarom ben ik nu blij om te weten hoe ze smaken en waar ik ze mee kan vergelijken. Hieronder staat wat meer informatie over de goji bessen en moerbijen. Maar daar ben ik te nuchter voor, om dat te moeten geloven. Ik geloof echt wel dat ze gezond zijn. Maar als je goed gevarieerd eet krijg je ook je vitamines en minerales en vitamine c en eiwitten naar binnen. Laten we het zo zeggen. ik voel mij niet minder gezond omdat ik ze niet eet ūüėČ

Pure moerbeien

Moerbeien zijn enorm rijk aan aan vitaminen, mineralen , eiwit en de super antioxidant resveratrol! Moerbeien zijn in het bijzonder rijk aan vitamine C.

moerbeien

moerbeien

– Super gezond op elk moment van de dag
– Heerlijk zoet van smaak
– Bevat de super antioxidant Resveratrol
– Bevat veel eiwitten
– Rijk aan vitamines en mineralen
– Rijk aan voedingsvezels

Waarom zijn Goji Bessen zo gezond?

goji bessen

goji bessen

Goji Bessen zijn waarschijnlijk zelfs de meest waardevolle en voedzame besjes op aarde, die vooral gedroogd gegeten worden.

Ze zijn een bron van complete eiwitten. De bouwstenen voor ons lichaam. Goji bessen bevatten alle essenti√ęle aminozuren. Daarnaast bevatten ze erg veel vitaminen en mineralen in hoge concentraties. Je kunt goji bessen heerlijk zo eten als gezond tussendoortje. Goji bessen zijn een bron van complete eiwitten, antioxidanten, Vitamine B1, B2, B6 en 13% hoogwaardig eiwit. Gebruikers ervaren meer energie en een lekker gevoel!

Omdat het dagelijks eten van 5 tot 25 gram goji bessen zorgt voor een energie en een algehele positieve levenshouding worden goji bessen ook wel ” happy berries”¬† genoemd.

2 thoughts on “Whey Isolaat Crispy

  1. Wow !! Ik hou van het bedrijf dat u ervoor gekozen om deze producten te testen !! Voor het isolaat crispies, ik hou van je idee om toe te voegen aan havermout. Terwijl ik weet niet of ik zou proberen de andere producten die u noemt, zou ik moerbeien voor voordelen voor de gezondheid te proberen! Grote post, Kim !!

  2. Hi Kim!! I don’t think the Dutch I used was so clear. Still, congratulations on being selected to test these products!! You post did give me interest in superfoods, and especially ways to get more protein into my diet. I really like the thought of adding more protein to oatmeal because I love oatmeal!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s