Fitnessguru

FITNESSCHICKFitnessGuru is een supplementenmerk wat naast whey proteine, amino’s en fatburners ook creatine, preworkouts, vitaminen, low calorie noodles, pindakaas en nog veel meer verkoopt! Het merk is enorm aan het uitbreiden. Dit Zweeds bedrijf is erg groot aan het worden in europa, dat komt omdat ze echt hele leuke producten hebben.

Ik heb verschillende dingen van ze mogen testen. De lekkere smaak combinatie van bijvoorbeeld Strawberry witte chocola en Vanille witte chocola waren echt lekker.Wel merkte ik dat je goed moest schudden bij deze whey om klontvorming te verkomen. Maar de smaak Vanille witte chocala was echt mijn favoriet, een heerlijke romige smaak.

whey eiwit met de smaak aarbei en white chocola

whey eiwit met de smaak aarbei en white chocola

Ik heb ook de amino’s geprobeerd in verschillende fruitsmaken. Peer, appel en aarbei. Deze zijn echt aan te raden en vooral de smaak peer vond ik super lekker!  BCCAA is de grootste Amino die in de verpakking zit. Ik neem dit vaak tijdens het sporten, omdat BCCAA’s een belangrijk bestanddeel is van spiereiwitten. Door intensieve training gaat BCCAA’s spierafbraak tegen. En zijn ze onmisbaar voor de aanmaak van spiermassa. Het voordeel wat ik ook vind is dat die amino’s vaak lekkere fruitsmaakjes hebben zodat je een soort limonade drinkt tijdens het sporten, dat ook nog eens goed voor je is. En deze bevatten geen suiker. Dus je hebt er dubbel profijt van!

Wat ik vooral mooi aan fitnessguru vind, is het herkenbare strakke design dat in alle producten terug komt. Maar goed een mooie verpakking wil niet altijd zeggen dat er ook een mooi product in zit. Maar gelukkig met de producten van Fitnessguru gaan beiden gelijk op. Sinds kort leveren ze ook naar Nederland. Dit is hun nederlandse site: fitnessguru

Als je boven de 49 euro besteld dan zijn de verzendkosten gratis.

Ik kreeg ook oneheat  fatburners in mijn verpakking mee geleverd. Deze heb ik niet getest. Want ik gebruik geen fatburners. Dus deze heb ik aan Saskia gegeven waar ik af en toe mee train. Ik heb gevraagd aan haar of ze haar ervaring van het product wou vertellen.

Oneheat Fatburner

Oneheat Fatburner

Bedankt Kim dat ik het product van je mocht testen. Ik ben Saskia, 47 jaar en ben moeder van twee dochters en een zoon en heb een part time baan. Ik volgde veel lessen met Kim maar, doordat ik last kreeg van mijn knie kan ik vooral de lessen waar veel in gesprongen word niet meer meedoen. Ik heb moeite om mijzelf te motiveren om naar de gym te gaan. Maar als ik eenmaal geweest ben heb ik wel een goed gevoel. Ik heb vier pakjes van one heat geprobeerd. In elk pakketje zatten 3 capsules. ik heb de One heat alleen op de dagen genomen dat ik ging trainen. ik nam het een half uur voordat ik ging trainen en de andere 2 heb ik om de 4 uur genomen. De eerste keer dat ik ermee trainde merkte ik echt dat ik er energie van kreeg. Ik zweette ook iets sneller dan normaal, maar vond dat ook moeilijk te bepalen omdat het buiten prachtig weer was die dag. Mijn andere dagen dat ik trainde heb ik precies hetzelfde gedaan. Maar merkte toen een stuk minder verschil als de eerste keer. Wellicht moest mijn lichaam er even aan wennen. Ik denk niet dat je kunt bepalen wat een product doet, als je het maar 4 keer gebruikt.  Het is een mild product, want ik heb vroeger een farburner gehad waar ik het echt benauwd van kreeg en als zeer onprettig heb ervaren. Wat ik wel kan zeggen is dat je focus tijdens het trainen sterker is en dat je het idee hebt dat je toch iets meer energie hebt.

One thought on “Fitnessguru

  1. Geweldige recensie , Kim ! Ik heb een paar verschillende vetverbranders gebruikt , de laatste is B4 ( http://bpisports.net/products/b4 ) , maar ik heb besloten om ze te stoppen voor nu. Voorbij de verhoogde hartslag die ze maken in de sportschool , ik voel mijn temperatuur is warm de hele tijd !! Dus , voor nu , in ieder geval , ik wil zien hoe ik zonder hen !!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s