Trainingsprogramma op maat

bodyengineers

Ekrem Polat

Iedereen heeft wel eens een duwtje in de rug nodig met sporten. Iedereen heeft andere wensen als het om sport gaat. De een wil afvallen, de ander wil een betere conditie, of als ik voor mijzelf mag spreken, ik wil graag wat gespierder worden. Zo kwam ik terecht bij Ekrem. 

Hoi mijn naam is Ekrem Polat, 25 jaar oud en ben werkzaam als personal trainer/sportdiëtist. Tevens ben ik eigenaar van het bedrijf Perfect Body Engineers.
Mijn hobby is uiteraard fitness en ben sinds de afgelopen 6 jaar bezig op het gebied van krachttraining en voeding.

Verder ben ik gespecialiseerd in Afvallen, Topsport en lage rugklachten. Wie zijn wij? Wij zijn gecertificeerde Master trainers die elk type klant helpt met het behalen van zijn of haar doelstelling.
Naast en trainingsschema op maat, zorgen we vooral ook voor een voedingsschema op maat. Deze unieke aanpak zorgt ervoor dat we het programma volledig op je kunnen afstemmen.

progressie foto

progressie foto


We gaan samen met jou uit van het doel dat je voor ogen hebt en stemmen zowel het sporten als je voeding hierop af. Op die manier helpen we je de juiste voedingsstoffen in te nemen voor het beste resultaat. Wil je juist aankomen om wat spiermassa op te bouwen, of zoek je naar personal training om af te vallen? We kunnen je in de beide gevallen van dienst zijn met een aanpak op maat.

De persoonlijke aanpak zorgt er in dit geval voor dat we net dat beetje extra uit je inspanningen kunnen halen, zodat jij je persoonlijke doelen kunt bereiken en de bakens kunt verzetten. Volg je onze adviezen en schema’s stuk voor stuk op? Dan bieden we je een 100% garantie op succes!

df715d_65cbf25f184950ea3cf3b0d91e9a163a

Plan van aanpak voor Kim Bakker

Sinds begin oktober is Kim bij mij langs gekomen en heeft mijn hulp ingeschakeld. Mijn plan van aanpak is gebaseerd op basis van de doelstelling van Kim. Doelstelling van Kim is strakker worden (wat dus eigenlijk neerkomt op afvallen) en spiermassa opbouwen. Samen hebben we een voedingsschema op maat gemaakt en heb ik een trainingsprogramma met als doelstelling Hypertrofie voor haar samengesteld om meer spiermassa op te bouwen. Waarom hypertrofie? Je basaal metabolisme wordt hoger naarmate je meer spiermassa hebt. 1 kilo spiermassa verbrand in rust 4x meer calorieën dan 1 kilo vetmassa. Daarom is het dus belangrijk om de klanten te laten trainen op Hypertrofie als ze droger willen worden. Wat is hypertrofie? Hypertrofie is een term uit de celbiologie en het houdt in dat weefsels of organen in grootte toenemen door vergroting van het volume van de afzonderlijke cellen. Hypertrofie betekent op cellulair niveau dat de cel meer water en bouwstoffen opneemt met als gevolg een toename van het volume. Hypertrofie word bereikt door de spieren te belasten met een intensiteit van 60-85% van je 1 Rep Max met 8 tot 15 herhalingen met een spierspanning van 4-5 seconde per herhaling. Dus bijvoorbeeld 2 op 2 neer of 2 op 3 neer. Onze samenwerking met Kim zal 3 maanden duren en na die periode gaan wij kijken of de doelstelling is bereikt en zullen jullie vast meer over horen.

benen

lunches met dumbells en een gewichtsvest

Geïnteresseerd in mijn werkzaamheden en heb je vragen?
Stel ze gerust en volg ons op facebook en Instagram: BulkingBrothers.
Of bezoek onze website Bodyengineers

Ik heb met Ekrem al heel lang contact over trainen. Ik train al heel lang, maar trainde nooit doelgericht. De laatste 2 jaar wil ik toch meer uit mijn training halen. Dus ik ben zwaarder gaan trainen. Ik lette wat beter op mijn voeding. Maar het werd tijd dat ik echt hulp ging zoeken, zodat ik ook resultaat ga zien. Mijn wens is dat ik gespierder word. Ik vind dat gewoon super mooi als vrouwen spierdefinitie hebben. Ik volg al jaren lessen zoals bodypump en aerobics en het laatste jaar doe ik er ook Grit bij. Ik heb een atletisch lichaam, maar wil dus meer. Dus nu heb ik de hulp van Ekrem ingeschakeld.

Hierboven heeft hij het over afvallen. Dat is zeker niet mijn doel. Maar als je spierdefinitie wilt zien moet je droger worden. Op zich is mijn vetpercentage niet heel hoog, maar toch moet hij iets lager wil je echt de definitie gaan zien. Ekrem en ik gingen om tafel zitten om te kijken wat ik allemaal eet en drink. Mijn koolhydraat inname was te hoog. ik at veel te veel suikers. (komt dat even mooi uit dat ik met het project van GOH concept meedoe om 2 weken zonder suiker te leven) Met kleine aanpassingen heeft Ekrem een voedingschema samen gesteld, wat heel makkelijk is vol te houden. Ik was echt bang dat ik overdag aan de kip en rijst moest van hem. Maar ik moet gewoon een gezonde balans hebben tussen de koolhydraten , eiwitten en vetten. ik moet zo 2000  calorieën per dag eten. Hoe ik dat doe mag ik zelf weten. Door een handige app op mijn iphone die Fatsecret heet kan ik heel netjes bij houden wat ik eet. Als ik nog ruimte over heb, dan kan ik bijvoorbeeld extra handje noten nemen 😉 of nog een lekkere glas chocolade melk drinken, want daar moest ik van Ekrem echt minder van drinken ;-).
Mijn volgende blog zal ik uitleggen hoe de training in zijn werk gaat.

One thought on “Trainingsprogramma op maat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s