Gemakkelijk je sportschool opzeggen

Druk druk druk..en ja hoor, je vergeet weer je sportschool abonnement op te zeggen. Nu kun je vanuit je huis of vanuit je werk opzeggen. Het maakt niet uit wanneer je het wilt doen, vanaf je computer kun je elk moment van de dag je abonnement opzeggen. Niet alleen helpt opzeggen.nl je opzeggen bij je sportschool maar ook bij andere instanties. Hoe makkelijk het is lees je hieronder!

Vind jij het ingewikkeld om het contract bij je sportschool op te zeggen?

Vanaf nu niet meer!

computer

Vanuit huis opzeggen

Op Opzeggen.nl vind je opzegbrieven voor meer dan 800 organisaties en bedrijven.Met de handige zoekfunctie op de homepage vind je snel en gemakkelijk een handige downloadbrief voor de sportschool waar jij je abonnement wilt opzeggen. Dit is het enige wat je hoeft te doen: vul je gegevens in de velden in, download de brief en stuur hem op. Gemakkelijker gaat niet.

De website heeft ook een verzendservice.
Dat betekent dat je je brief voor slechts 2,99 euro door opzeggen.nl kunt laten versturen. Je hebt dus helemaal geen printer, postzegel en enveloppe meer nodig want ook je handtekening zet je digitaal in de speciaal daarvoor ontwikkelde app. Handig toch!?

Hoe dat dan werkt?
Jouw brief wordt aan de sportschool van jouw keuze verstuurd en daarvan krijg jij per mail een bevestiging. De bevestiging van opzegging wordt door de organisatie zelf direct aan jou verstuurd, dus je weet altijd wat de laatste stand van zaken betreffende het contract is.

Voor sommige fitnessscholen heeft opzeggen.nl een bijzondere service:
bijvoorbeeld aangetekende opzegbrieven voor slechts 3,99 euro. Dat is de helft van de prijs die het postkantoor berekent (namelijk 8,05 euro)! Je ontvangt een bevestiging inclusief een track&trace code, dus je kunt de aflevering van je brief zelf in de gaten houden.FITNESS opzeggen

Niet onbelangrijk:
je gegevens worden bij opzeggen.nl niet opgeslagen. Je kunt er dus zeker van zijn dat je van deze website geen hinderlijke reclame krijgt.

* Deze site helpt je met opzeggen, maar helpt niet om je lopende contract te verbreken!

Superfoods, supplementen en natuurvoeding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s