Be-Slank

Be slank is een goede website als je hulp nodig hebt bij het afvallen. Ze hebben verschillende producten die passen in een dieet.
beslank
Ik heb er drie getest:
-maaltijd shakes
-proteine repen
-chips

Maaltijd shakes smaken:
Mango passievruchtmaaltijdshake
Lemon orange
Forest fruit
Aardbei
Vanille
Praline
Appel ananas
Witte chocolade kokos

Bij Be Slank raden ze aan om een maaltijd shake te vervangen voor je ontbijt of lunch (je eet er wel een stuk fruit bij), zodat je gewoon je avond-eten kunt nuttigen. Zo heb ik de shake gewoon gebruikt naast mijn ontbijt, het gevolg was dat ik moeite had met mijn bord havermout.
Ik had niet de intentie om af te vallen, ben al slank genoeg, maar juist meer spier-weefsel op te bouwen.
Dus ga ik mijzelf niet uithongeren, anders heb ik geen kracht meer als ik in de gym bezig ben. Deze shake is ideaal voor mensen die willen afvallen of minder willen eten, ze geven een vol gevoel.

De eiwit shake is 250 calorie per portie, dat is ongeveer hetzelfde als de andere shakes die ik neem. De reden dat deze shakes vullen
is omdat het ook trage koolhydraten bevat. De smaken waren ook lekker, ik vul wel altijd mijn shake aan met voor de helft water en de rest met melk of chocomelk of met Optimel puur om mijn shakes echt lekker te maken. Het was niet nodig om bij alle shakes iets toe tevoegen.
De fruitsmaken met water en Vanille,Praline en Witte chocolade met een klein scheutje chocomel. De meeste shakes zijn gluten vrij en anders gluten arm. Zo’n verpakking met verschillende smaken is ideaal voor als je van variatie houdt, of als je nog wil ontdekken welke smaak je het lekkerst vind.

Proteine repen

proteinereepAls eerste de reep kers yoghurt geprobeerd,ik geef eerlijk toe, toen ik de verpakking open maakte, zag het er niet uitnodigend uit, daar komt bij dat ik smaken van kers en aardbei, vaak chemisch zoet vind.
Ik nam een hap en was verbaasd hoe lekker die was, het was zoet maar niet overheersend, ideaal als lekkere tussendoor.
Deze reep bevat ook maar 99 kcal per reep, van alle proteïne die ik heb gehad bevat deze de minste calorieën.
De reep bevat 38,5 % proteïne
De tweede reep was de chocolade crisp, deze reep bevat zelfs 45% proteïne ben gek op chocolade smaken.
Dit was voor mij echt een super lekkere snack, je proefde de pure chocolade en hij was lekker krokant.
Ik vond het jammer dat ik hem op had, deze behoort tot mijn favoriet.

Eiwit chips

chips

eiwit chips

Ik moest toch lachen dat er ook eiwit chips bestaan,maar ideaal voor mensen die op dieet zijn en geen chips mogen eten.
Ik ben meer een nootjes mens, maar was nieuwsgierig en moest het gewoon uit proberen.
Ze zijn niet gemaakt van aardappelen, maar van eiwitten, algen en soja en als je die combinatie hoort denk je niet gelijk, hmmmm, wat lekker,
maar het is echt lekker en ze zijn krokant.banner2

5 thoughts on “Be-Slank

  1. Ik ben wat kritisch over hetgeen ze claimen qua ingredienten. Ze gaan iig wel een aanpassing doen aangezien ze claimen dat bepaalde producten geschikt zijn voor vegetariers maar dat blijkt niet het geval. Dan claimen ze nog dat er geen aspartaam in verwerkt zit en dat zal vast zo zijn, echter Acesulfaam-K (E950) is ook een chemische zoetstof, dus dat schiet niet op (dit zit in sommige repen). Verder claimen ze dat hun ingredienten “eerlijk” zijn. Maar waar blijkt dat uit? Ik kan nergens een keurmerk ontdekken en ook de eieren waarvan ze claimen dat deze niet uit de bio-industrie komen, ook daarvan kan ik niet vinden waar ze wel vandaan komen en hoe ik dat kan natrekken. Ook is niets bekend over de gelatine in de producten. Dus ik was blij met deze shakes, tot ik er dieper over na ging denken en kritisch ging lezen. Tijd voor een eko shake misschien? Dat zou mooi zijn!

    • Hoi Edith,
      Het is goed om kritisch te zijn, Deze vragen die je stelt kan ik niet beantwoorden, daarvoor moet je bij de producent zijn. Ik persoonlijk vond het wel fijne producten om te testen. Maar een eko shake is altijd een goed idee! liefs Kim

  2. Great review, Kim!! I’m always suspicious of high-priced specialty foods for weight loss, but have found a few useful products here: http://www.bariatricfoodsource.com/ …I should quickly add that up to now I have only bought protein bars, oatmeal, pudding, and KLB supplements. And I only buy their products when I intend to reduce calorie intake.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s