FITNESSGURU

Al eerder heb ik van Fitness Guru producten getest en was daar enthousiast over. Ze hebben nog een aantal andere producten in hun assortiment en heb de volgende uit geprobeerd:

– One Pancake
– One whey isolate
– One whey high protein bar

pancakeOnepancake:

Pannenkoeken vind ik heerlijk, ik maak het meestal op de ouderwetse manier, maar was al heel lang benieuwd of een proteine pannenkoek nou anders zou smaken dan een gewone pannenkoek. Het mixen ging prima! Ik mengde het met wat halfvolle melk en had totaal geen klont vorming, wat ik wel regelmatig heb bij mijn normale pannenkoeken. Een eitje hoefde er niet bij, want het beslag zit al vol eiwitten.
In de pot zit een handige maatbeker. De benodigde hoeveelheid meng je met 250 ml melk of water, je kan het in de shake-beker mixen, maar ik heb de blender gepakt en dat maakte een mooie gladde substantie.

De pannenkoeken gebakken in wat kokosolie. De structuur is een beetje anders,wat compacter en steviger.
Maar nog steeds waren het zachte pannenkoeken, die je makkelijk kon rollen. De smaak is lekker, het proeft iets anders, wat moeilijk te omschrijven, ik heb het idee dat je echt meer het ei proeft van de proteine. Ik zat ook sneller vol, dus ze zijn wat machtiger dan de normale. Het leuke aan dit product is dat je dit zowel als ochtend, middag of avondeten kan gebruiken. Je eigen fantasie gebruiken, waarmee je de pannenkoek belegd. Persoonlijk zie ik dit als een broodje in de middag.

PANECAKE
One whey isolate:

Isolaat is een eiwit dat snel word opgenomen, ideaal als je opstaat of als je een shake na je training neemt.
In mijn vorige blog heb ik al uitgebreid verteld over whey isolaat, dat kun je hier teruglezen. Het leuke aan Fitnessguru vind ik dat hun smaak combinaties echt leuk en verrassend vind. Dat schreef ik al in deze blog, toen ik andere producten van Fitnessguru teste.
Zo is dat ook bij One Whey isolate, ik had nu chocolate mint. Het beste waar je dit mee kan vergelijken is After Eight, maar dan in vloeibare vorm en de mint is wat minder heftig. Ook zitten er kleine chocolade vlokken in, erg lekker!.
Alleen als je te lang wacht, dan zinken ze naar de bodem, dus vergeet niet opnieuw te shaken.

Ik heb ook hun One Whey isolate french vanille getest. Vanille is altijd prima en een veilige keus als je niet echt van de smaakjes bent. Deze is lekker romig en beide shake’s zijn goed van smaak als je ze alleen met water mengt.

One whey protein bar:
IMG_4863

Ik heb 2 bars getest en begon met de smaak Apple pie. Erg lekker, maar kon niet de smaak van appeltaart in herkennen,
proefde wel de zachte smaak van kaneel. Het is een lekkere reep. Misschien een andere naam voor deze reep???

De tweede reep was Chocolate crisp, ik heb ondertussen heel wat proteine repen getest en blijf het doen, want het is gewoon een lekker tussendoortje wat je verdiend als sporter na een goede work-out.
En dit is een beloning!! wat is deze lekker! zo rijk van smaak WAUW, ik was echt onder de indruk hoe lekker deze was.
Volle chocolade, die lekker weg eet.

Beide repen zijn gluten vrij.

Goed nieuws!
Gratis verzending op alle bestellingen tot 31 december 2014! Plaats je bestelling en begin met je goede voornemen!

Fitnessguru levert nu tot 21 nieuwe landen, waaronder België, Bulgarije, Cyprus, Estland, Frankrijk, Griekenland, Ierland,
Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Malta, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechië
en Hongarije!1410-slider-21countries-uk@2x (1)

One thought on “FITNESSGURU

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s