Makeup Revolution Reloaded Palette 

oprning

 

Een tijdje terug plaatste ik een foto op instagram dat ik een nieuw make-up pallet aan het uit proberen was. Het ging om de Makeup Revolution Reloaded Palette.Kreeg gelijk de vraag welk palletje heb je dan gebruikt?” Dat zette me gelijk aan het denken…Laat ik weer eens een blog maken en mijn ervaring delen met dit product.

De reden waarom ik dit product zo graag wilde testen, was omdat overal op youtube ze het vergeleken met de modern Renaissance pallet van Anastacia.
Dacht dat is interessant want ik vond de kleuren van dat pallet ontzettend mooi, alleen het prijskaartje dat stond mij zo tegen. Heb namelijk al heel veel make-up.
Dus koop bijna geen make-up meer. Mijn lievelings kleur is groen en dit pallet had gewoon een paar mooie groentinten die ik nog niet heb in andere palletten. En de mosterdgeel sprak mij ook erg aan.pallet

Wat kost het pallet?
Zag dat het bij Kruidvat 4.99 was. ik heb het zelf helemaal gratis want betaald via bol.com met mijn airmiles .Maar bij bol.com was de prijs wel 2 x zo duur als Kruidvat. Daar betaalde ik 9.99 dus voel me wel een beetje afgezet door bol.com.
Wijze les voor volgende keer om altijd eerst het product ergens anders online te checken.

Waarschijnlijk ben ik wat laat met deze blog, want Makeup Revolution is al een tijdje op de markt en voor weinig geld. Ik zag het voorheen vaker in blogs en youtube voorbij komen maar heb er nooit echt aandacht aan besteed. Dus voor mij is het totaal nieuw, want dit is de eerste keer dat ik wat van ze kocht. Zal dan ook een eerlijk review geven.

pallet1.jpg
wat vind ik van dit pallet?
ik moet zeggen dat ik weinig drogisterij paletten heb. De paar drogisterij paletten in mijn bezit gebruik ik weinig. De meeste andere paletten zijn wat duurder. Maar niet alleen maar  hi end producten hoor! Gebruik graag de mascara’s en matterende poeders van de goedkopere merken, die werken prima. Maar met oogschaduws ben ik nou gewoon wat kritischer.
Vind belangrijk dat het makkelijk werkt met blenden en dat het pigment gewoon goed moet zijn. Als ik de oogschaduws op mijn arm test moet ik ook goed drukken en bij sommige kleuren moest ik er 2 of 3 keer overheen om de kleur goed te kunnen tonen.
arm

In het Revolution pallet zitten in totaal 15 kleuren waarvan er 3 met glans, de rest zijn matte kleuren. Mooi zo want ben gek op matte kleuren!
De make-up pallet is nu ruim een week in mijn bezit en heb expres elke keer een andere ooglook gemaakt omdat ik alle kleuren wilde testen. Het leuke aan dit pallet is dat je verschillende looks kan maken.
groen
Moet zeggen de drie glans die in het pallet zitten vind ik verschrikkelijk om mee te werken. Met een normale kwast lukte het niet, dus probeerde ik het met een synthetische kwast en ook daar werkte het niet goed mee. Dus uiteindelijk besloten om het met mijn vingers op te brengen en dat was de enige manier om die glans weer goed terug te zien. Maar haat het om met mijn vingers te werken. Ik heb genoeg andere glans oogschaduws die prima met kwast op mijn ooglid glijden. Dus dat is wel een nadeel van dit pallet.bruin

Dan de matte kleuren, ze zijn wel gepigmenteert, maar je moet de kwast wel goed afkloppen want er is best wel wat fall-out van die matte kleuren. Deed er wel langer over om het een mooi geheel te krijgen. De groen tinten waren wat vlekkerig en ik moest steeds opnieuw erover heen. Met de bruin tinten en het geel had ik minder moeite, maar  voor zo’n goedkoop pallet, vind ik echt dat het prima werkt.geel

Zal ik dit pallet veel gebruiken?
Twijfel  nog..heb gewoon heel veel paletten die gewoon fijner werken. Toch zal ik zo nu en dan dit pallet weer pakken vanwege de kleuren die niet  in mijn andere pallet zitten. Zal ik nog eens een pallet kopen van make-up revolution? Ja, voor zo weinig geld en toch zoveel pigment, mag je echt niet klagen. De fall-out is prima te verhelpen als je vooraf even de kwast aftikt. Ook al ben je wat langer bezig met blenden. Voor dat prijskaartje is het echt wel een top pallet. Vond het in ieder geval wel leuk om weer eens een pallet goed onder de loop te nemen. Dat heb ik al heel lang niet meer gedaan.

2 thoughts on “Makeup Revolution Reloaded Palette 

  1. Wauw wat een mooi geschreven blog. Prachtige kleurtjes staat je super goed, wat een mooie foto’s ja.en idd jammer dat hij bij bol.com niet goedkoper was.Maar wel chill gratis.Snap niet dat je niet meet likes hebt zeker verdiend met deze blog🦋volg je me terug en leuk als je een reactie achterlaat op een blog die je aanspreekt bij mij 👄😘🦋🌞

  2. Pingback: BH Cosmetics Zodiac pallet | Sport, Beauty en Lifestyle Blog

Plaats een reactie