Win de jurk die jij wil!

Win 1 van de 7 jurken!

Dit zijn de winnaressen:

– Petrie Snijders Graat

– Danielle Noord

– Tamara Swerink

– Nanouk El Gamal

-Evatius Philips-Jonk

-Giovanna de Loor

Na het succes van vorig jaar doe ik weer een winactie. De maand december is al een erg dure maand. Daarom leek het mij leuk om deze actie in deze maand te doen! Bij sommige photoshoots heb ik soms dat ik uitbetaald word in kleding in plaats van geld. Hartstikke leuk! maar ik merk toch ook vaak dat ze dan in mijn kast blijven hangen en vervolgens nooit meer aan doe. Hartstikke zonde is dat! Daarom is het natuurlijk leuker als ik andere meiden er blij mee kan maken. Bij sommige jurken daar zitten de kaartjes nog aan, maar bij een enkele zijn die tijdend de shoot eruit gehaald. Maar geen 1 jurk heb ik gedragen buiten de shoot om. Dus het zijn gewoon nieuwe jurkjes. Helaas meiden met een grote maat als 36 kan ik niet blij maken, omdat de jurkjes allemaal maat 36 zijn.

jurkje

Wat moet je doen om een van de jurkjes te winnen?

Like en Deel dit bericht op je tijdlijn, zorg wel dat je niet privé staat, want als ik de winnaars kies moet ik kunnen controleren of je het ook echt gedeeld hebt. Zet hieronder in de berichten balk welke jurk je wilt winnen, want ik heb gemerkt dat het moeilijk zoeken is als het alleen gedeeld is.

Hieronder kun je aangeven welke jurk je graag zou willen winnen, maar dat kun je ook bij het delen zetten. Ik heb een getal bij elke jurk gezet, zodat er geen verwarring komt met welke jurk je wilt winnen. Ook zou ik het leuk vinden als je mijn Facebook pagina sportenbeautyblog volgt. De win actie duurt tot zaterdag 17 januari 2015 tot dan kun je mee doen. want die dag worden de winnaars bekend gemaakt.

jurk1nummer1jurk3

3 maanden gratis make-up

11 thoughts on “Win de jurk die jij wil!

  1. —–>> Jurk nummer 7 <<—— Wat een waanzinnig mooie jurk! Geweldig! Zo mooi en stijlvol, en de prachtige blauwe kleur is om in te verdrinken zo mooi! Ik kijk mijn ogen en, er zou een droom in vervulling gaan als ik eens in nummer 7 voor de spiegel zou staan! Ik ga heel hard duimpjes draaien!. Fijne jaarwisseling alvast! Liefs Tanja

  2. Wat lief! Ik zou jurkje 1 voor mijn dochter willen winnen, kan zij weer gebruiken voor haar shoots 😊… Zij combineert school, (bijna) topsport en modellenwerk met elkaar en dat vind ik knap van haar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s